term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:23550
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Folytatódik a Funside Tehetséggondozó Program

Folytatódik a Funside Tehetséggondozó Program

2017-ben harmadik alkalommal hirdeti meg egyesületünk a Funside Tehetséggondozó Programot, amelynek keretében nehéz körülmények között élő, tehetséges gyermekek vehetnek részt díjmentesen balatoni táborunkban.

Három éve útjára indított programunk célja, hogy lehetőséget biztosítsunk olyan családok számára, akik hátrányos helyzetükből adódóan nem tudnák megengedni maguknak, hogy részt vegyenek balatoni táborunkban. Emellett a pályázó gyermekeknél szempont az is, hogy az általunk tanított tantárgyak valamelyikében tehetséget és kiemelt motivációt tudjanak felmutatni, így a táborban való részvételük során lehetőségünk van hozzájárulni további fejlődésükhöz. A program keretében minden évben más partner szervezettel vagy iskolával dolgozunk együtt: 2015-ben egy budapesti VIII. kerületi általános iskolából, 2016-ban pedig az S.O.S. Gyermekfalu gondozásában élő gyermekek közül fogadtunk táborozókat. A programot egyesületünk döntően saját forrásból, kisebb részben 1%-os támogatásokból finanszírozza. A Funside Egyesület a beérkező 1%-os támogatásokat 100%-ban a Tehetséggondozó Programra fordítja.

Támogatás

Ha szeretné támogatni a Funside Tehetséggondozó Programot, hogy még több gyermek vehessen részt díjmentes táborunkban, kétféleképpen segíthet:

1. Adója 1%-nak felajánlásával. Adószámunk: 18292129-1-43

2. Közvetlen támogatással. Ehhez az egyesület bankszámlájára lehet utalni tetszőleges mértékű támogatást. Kérjük a megjegyezés rovatban a következőt tüntessék fel: „Tehetséggondozó Programra fordítandó támogatás” valamint a támogató email-címét, hogy vissza tudjunk jelezni. Utaláshoz szükséges információk:

Név: Funside Egyesület
Bank: K&H Bank Zrt.
Számlaszám: 10401093-50526682-67521007
Közlemény: Tehetséggondozó Programra fordítandó támogatás + támogató email címe

Köszönjük támogatását!

 

Visszaugrás a navigációhoz