term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:17169
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Február 24-től lehet jelentkezni idei táborainkra!

Február 24-től lehet jelentkezni idei táborainkra!

Közel 20-féle foglalkozással – köztük 2 újjal – és rengeteg új programmal készülünk az idei nyárra. A jelentkezés február 24-én délben indul!

Idén is változatlan helyszínen – a Keszthely melletti Balatongyörökön – rendezzük meg a Funside Balaton tábort, július 3 és augusztus 6 között 5 héten át (a turnusok időpontjai itt olvashatóak). Továbbra is hatalmas a választék, hiszen közel 20-féle óra lesz: az eddig megszokott foglalkozások mellett 2016-os turnusainkban helyet kap 2 új témájú tábor is, amely nem más, mint a programozás játékos tanítására épülő Informatika tábor és a haladó angolosoknak szóló Angol dráma tábor.

Az előző évekhez hasonlóan mind az 5 turnusunk valamilyen téma körül lesz felépítve, ezek a 2016-os nyáron a következőek lesznek: Európa-bajnokság hete, Star Wars hét, Csapatok viadala hét, Rekordok hete és Olimpia hete! A már jól ismert és népszerű aquapark, Funside Vidámpark és fényjáték mellett rendkívül sok új délutáni programmal készülünk, például lesz Funside EB, Star Wars-témájú lézercsata, Funside Olimpia és még sok más program, hogy idén is egy felejthetetlen nyarat töltsünk majd együtt!

Jelentkezni online jelentkezési lapunkon keresztül lehet február 24-én déltől! Ha nem szeretne lemaradni, iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse híreinket a Facebook-on!

Visszaugrás a navigációhoz