term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:23421
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Február 15-én indul a jelentkezés idei táborainkra

Február 15-én indul a jelentkezés idei táborainkra

Az idén 10 éves Funside hetedszerre rendezi meg nemzetközi táborát a Balatonon, amely ezúttal július 9 és augusztus 12 között lesz, megszokott helyszínünkön.

Idén is az ország legnagyobb választékával várjuk táborozóinkat, akik összesen 20-féle foglalkozás közül választhatnak hetente akár kettőt is, egy turnuson belül kombinálva nyelvi, sport, művészeti és informatika óráinkat. Az újdonságok között legújabb robotika táborunk fiatalabb táborozóinkat vezeti be játékosan az informatika világába, tavaly indult és nagyon népszerű programozás foglalkozásaink pedig idén már minden turnusban választhatóak. A teljes lista – minden információval együtt – megtekinthető itt!

Jubileumi nyarunkra különleges programválasztékkal készülünk, minden hétre egyedi témával és rengeteg izgalmas programmal, úgy mint az aquapark, a Funside Vidámpark vagy a Csapatok Viadala. Turnusaink témái időrendi sorrendben a következőek lesznek: Kihívások hete, Szuperhősök hét, Társasjáték hét, Varázslóiskola hét, valamint jubileumi utolsó hetünk a Funside kedvenc programjaival és más különlegességekkel!

Jelentkezni online jelentkezési lapunkon keresztül lehet február 15., szerdán déltől. (Mivel helyeink minden évben egyre korábban telnek be, így érdemes idén is minél előbb jelentkezni.

Visszaugrás a navigációhoz