term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:17154
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Elindult a jelentkezés nyári tanári pozícióinkra!

Elindult a jelentkezés nyári tanári pozícióinkra!

Újra lehet jelentkezni nyári tanári és animátori csapatunkba balatoni ottalvós és budapesti napközis táborainkba egyaránt!

Idén nyáron is felkészült és elhivatott tanárokat keresünk csapatunkba, de akad munkalehetőség animátorok, játékmesterek, fotósok és videósok számára is! Közel 20-féle pozícióból lehet választani, így biztosan mindenki megtalálja a hozzá legközelebb állót. Tanári csapatunkba legfőképpen angol tanárt, német tanárt, magyar, mint idegen nyelv tanárt, testnevelő tanárt és edzőket keresünk. A jelentkezők három-lépcsős elméleti és gyakorlati felvételi eljáráson esnek át, a sikeres jelölteket pedig – a balatoni táborunk csapata esetében – egy kétnapos orientációs hétvégére visszük el, ahol együtt készülünk fel a táborozásra.

Azok számára, akik még nem rendelkeznek elég tapasztalattal vagy még tanulmányaikat folytatják, nyitva áll önkéntesi programunk, amely keretein belül megismerkedhetnek a táboroztatással, és hasznos tapasztalatokat szerezhetnek, amit a jövőben majd hasznosítani tudnak. Korlátozott számban olyan tanulókat is tudunk fogadni, akik nálunk szeretnék eltölteni kötelező gyakorlatukat.

Minden további részlet a meghirdetett pozíciókról, követelményekről és a felvételi eljárásról megtalálhatóak ezen az oldalon! Sok sikert kívánunk a jelentkezéshez!

Visszaugrás a navigációhoz