term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:16644
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

A 2. Hét programja: Star Wars hét

A 2. Hét programja: Star Wars hét

Második turnusunkban összeméri erejét a Funside és a Dark Side: lesz Star Wars nap, galaktikus lézercsata és újból ellátogat hozzánk a Mozgó Mozi is!

Az első hét témájának végső lezárásaként vasárnap este az Európa Bajnokság döntőjét nézzük majd meg, amely alatt lehetőség lesz a kedvelt csapat buzdítására és támogatására. Másnap a szintén nagy népszerűségnek örvendő Funside Vidámpark lesz a nap fő programja: különböző játékokat kipróbálva, vattacukorral és finom limonádéval a kézben hamar el fog telni ez a délután, amelyet a tábornyitó ceremónia és az állomásos csapatépítő játékunk fog követni. A keddi foglalkozások után rápihenünk a hét hátralevő részére, és a Balaton hűs vízében mártózunk majd meg, az este folyamán pedig mindenki felveheti majd a legcsinosabb ruháját, mert indul a tinidisco!

Miután szerdára mindenki kellően bemelegített a hét témájához, indul az igazi Star Wars őrület! Elsőként egy hatalmas galaktikus lézercsata alkalmával a csoportok együtt próbálhatják ki, hogy milyen is lehet jediként védelmezni bolygónkat az ádáz sith-ek ellen! Ezután táborozóinkat egy távoli bolygóra kalauzoljuk el, a láthatatlan kiállítás keretein belül, ahol a szemeiken kívül minden más érzékszervükre szükségük lesz, hogy megoldják a trükkös feladványokat. Csütörtökön folytatódnak az izgalmak, amikor a délelőtti foglalkozások után a tábor átváltozik a Birodalmiak és a Lázadók otthonává, ahol különböző Star Wars-témájú állomásokon és játékokon vehetnek majd részt táborozóink.

Miután mindenki megtapasztalta, hogy milyen is lehet az élet egy messzi-messzi galaxisban, már nincs más hátra, mint 3D szemüveggel a fejen, popcornnal a kézben hátradőlni, hogy együtt nézzük egy 5-méteres vásznon, Dolby Surround hangtechnikával és multiplex mozikba illő 3D vetítési technológiával a Star Wars 7. részét, az Ébredő Erőt, amelyet – a tavalyi nagy sikerű Minyonok Nap után – ismét a Mozgó Mozi csapata  hoz el nekünk a tábor falai közé! Táborozóink választhatnak majd, hogy magyar vagy angol nyelven szeretnék látni a filmet.

A hét zárásaként átvarázsoljuk a Balaton-partot egy hatalmas strandbulivá, finom gyümölcskoktélokkal és limbo-párbajjal. A Beach Party után a péntek esti bemutatókkal, majd a szombati táborzáró ceremóniával búcsúztatjuk ezt a felejthetetlennek ígérkező hetet!

Visszaugrás a navigációhoz