term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:22743
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Az 1. Hét programja: Kihívások hete (Csapatok viadala 2017)

Az 1. Hét programja: Kihívások hete (Csapatok viadala 2017)

Idei táborunk első hetében újra megmérkőzhetnek a csoportok a tavaly útjára indított Funside vándorkupáért, de sok más kihívás is vár még táborozóinkra ezen a héten!

A 2017-es Funside Balaton tábor a megszokottnál egy héttel később, július 9-én fog kezdődni és az első turnusunkban a fő hangsúly a kihívásokon lesz: a csapatok egész héten át pontokat gyűjtenek majd különböző feladatok és játékok során, valamint több olyan programmal is készülünk, ahol valami egészen újat lehet majd kipróbálni. A tavalyi évben elindított új hagyományunk, a Csapatok viadala fődíja – a tárgyi ajándékok mellett – a Funside vándorkupa lesz, amelyet az a csapat nyerhet meg, aki egész héten át lelkesen teljesít és a legtöbb pontot gyűjti összesítésben. A győztes csoport nevét ezúttal is rágravírozzuk majd a kupára, így örökre emléket állítunk ennek a hétnek! 

Vasárnapi Tábornyitó ceremóniánk és csapatépítő programok, majd a hétfő délelőtti órákat követően, a turnust rögtön egy izgalmas játékkal indítjuk, ami a Csapatküldetés (Scavenger Hunt) nevet viseli. Itt már el is kezdődik a csoportok közötti küzdelem a pontokért: minden csapat egy pontgyűjtő füzettel indul el, melyben benne lesznek a gyakran meglepő, sok kreativitást és csapatmunkát igénylő feladatok a megszerezhető pontszámokkal együtt. A cél, hogy a feladatokat a legprecízebb és legötletesebb módon oldjuk meg! Természetesen az esti Játék est és tábortűz sem maradhat el a héten. Visszatérő táborozóink már tudják, hogy a meghitt éneklés és az önfeledt Dance Central nagyon jó párost alkot majd az est folyamán.

A Fényjáték keretein belül a csapatok világító buzogányok segítségével hoznak létre sötétben előadható, hihetetlenül látványos koreográfiákat az általuk választott dalra. Az eddig megszokott Világrekordok napját idén az esti idősávban rendezzük meg, de a lényeg nem változik: táborozóink igazi Guinness-rekordokat próbálhatnak ki állomásról állomásra és megpróbálhatják megdönteni a korábbi évek Funside rekordjait is!

Programjaink közül az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő Aquapark is megrendezésre kerül már rögtön az első héten, így táborozóink egyből nehéz döntés elé kerülnek: ki kell választaniuk, hogy vajon melyik óriáscsúszdát próbálják ki először! Ahogyan tavaly, úgy idén is a táborunkhoz legközelebb eső,  Sárvárfürdő medence- és csúszdaparkjához utazunk majd. További pontszerzésre lesz alkalmas a vadonatúj, Game of Life című programunk, amely egy hatalmas embernagyságú társasjátékként képzelhető el, óriási bábukkal és dobókockákkal. Egyelőre ennyit árulunk el belőle, a többi legyen meglepetés! 

Az első hét végére egyik kedvenc programunkat tartogatjuk: a Balaton partján megrendezett Beach Party-t, zenével, jókedvvel, virágfüzérekkel és finom, hűsítő limonádéval. A turnus végét jelzi majd a hatalmas záróbuli is, amely minden péntek este mosolyt csal az arcokra, de előtte még kihirdetésre kerülnek a Csapatok Viadalának győztesei is! A szombat délelőtt pakolás, fotóvetítés, díjátadás és búcsúzkodás jegyében fog eltelni, várva az új hetet és az újonnan érkező táborozókat.

Visszaugrás a navigációhoz