term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:16650
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

A 4. Hét programja: Rekordok hete

A 4. Hét programja: Rekordok hete

Két sikeres magyar rekord után idén újabb nagyszabású rekorddöntésre készülünk, de lesz még Funside vidámpark, lézercsata és beach party is a 4. héten!

A közkedvelt Rekordok Hete ezúttal is a negyedik turnusban foglal helyet, így Funside hagyományoknak megfelelően, ismét nagy fába vágjunk a fejszénket és egy egészen új rekordot próbálunk majd megdönteni! Táborozóink már két hivatalos magyar rekordot is tartanak (a 2014-es Cup Song rekord és a 2015-ös dalszövegre jelelés rekordunk is áll még), idén meglátjuk, lesz-e belőle harmadik! Hogy mi lesz az új rekord témája az egyelőre maradjon meglepetés!

Hetünk egyből a hétfői órák után a Világrekordok napjával indul, amikor táborozóink igazi Guinness világrekordokat próbálhatnak majd ki, valamint megkísérelhetik a tavalyi egyéni és páros Funside rekordok megdöntését is. Ez nem kis feladat, hiszen már akkor is fantasztikus eredmények születtek, de ki tudja, talán idén egy igazi világrekorder is lesz köztünk! Az egyéni rekordok mellett, a tavalyi öleléses kísérlethez hasonlóan idén is megpróbálkozunk majd egy csoportos világrekorddal is. Az esti Láthatatlan program ismerős lehet tavalyról, azonban tartogat majd meglepetéseket ez is, hiszen idén teljesen új feladatokkal és egy nem várt csavarral is készülünk!

Kedden délután egy hatalmas Lézercsata bajnokságra várjuk majd a csoportokat, ahol – a 2. turnus után – most ismét szembenézhet egymással a Birodalom és a Felkelés. Vajon ezúttal kik győzedelmeskednek majd? Kedd este a játék esten és a tábortűz fénye mellett pihenjük ki a nap fáradalmait. A szerdai órákat követőek a közkedvelt Funside Vidámpark játékaival és megunhatatlan finomságaival vár minket: lesz söprögető játék, élő-csocsó, rodeo ball (lebegő labda) és még sok más meglepetés! Este mozizásunk alkalmával a színházteremben vetített rajzfilm és a retro szabadtéri mozinkban vetített klasszikus játékfilm közül lehet majd választani.

Az évek alatt a Funside névjegyévé vált Nagy rekordkísérlet megdöntésére csütörtökön teszünk majd kísérletet. Ez sok előkészületet és energiát fog igényelni ezúttal is, de úgy gondoljuk, hogy a legvégén mindent megér az a katartikus érzés, amikor összefogással és közös munkával sikerül együtt felállítani egy új hivatalos magyar rekordot! Az izgalmas napot esti stranddal zárjuk majd, amely minden évben nagyon meghitt baráti hangulatot teremt. Péntek délután egy jó hangulatú balatoni Beach Party-t tartunk majd, majd egy pörgős záróbuli keretein belül kezdjük meg a búcsúzást a tábor 4. hetétől.

Visszaugrás a navigációhoz