term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:22930
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

A 2. Hét programja: Szuperhősök hete

A 2. Hét programja: Szuperhősök hete

Idei második turnusunk egy igazi filmes hét lesz szuperhős nappal és Pókember 3D premier vetítéssel, valamint bemutatkozik vadonatúj nagyszabású programunk, az Őrült sportok napja!

A vasárnapi tábornyitást követően táborozóink már hétfőn rögtön részesei lehetnek az izgalmas Csapatküldetésnek (Scavenger Hunt), amelyen minden csoport egy pontgyűjtő füzettel indul majd el, hogy kreativitást és csapatmunkát igénylő feladatokat oldjanak meg, miközben egy igazi összetartó szupercsapattá formálódnak! Tartalmában is különleges lesz ez a csapatküldetés, mert minden feladvány a szuperhősök témához kapcsolódik majd valamilyen meglepő módon. A legtöbb pontot szerző csapat ezúttal is ajándékokban részesül. Nemzetközi játék estünk már tavalyról ismerős lehet: különböző országok kultúráját idéző játékokkal és egyéb különlegességekkel ötvözött esti program lesz. Kedden délután egy könnyed strandolás és szabadon választható programokat követően este táborozóinkat egy ismeretlen univerzumba visszük majd el a Láthatatlan kiállítás keretein belül, ahol a szemeiken kívül minden más érzékszervükre szükségük lesz, hogy különböző izgalmas és trükkös feladványokat oldjunk meg közösen.

Ezen a héten debütál – és csak egyszer kerül megrendezésre idén –  legújabb nagy programunk, az Őrült sportok napja, amelyben a csoportok több különböző, meglepő és izgalmas játékkal találkoznak majd, egymás után. A közös minden állomásban az, hogy mindegyik valamilyen sporthoz, illetve mozgáshoz kötődik, de egyik sem hagyományos módon. A csapatok kipróbálhatják például a Vízifocit – amely két év kihagyás után tér vissza a programunkba az Őrült sportok napja keretében – amely a felfújt aréna és a vizes terep miatt mindig felejthetetlen élményt nyújt. Itt lesz még a Funside Vidámpark egyik kedvenc eleme, a Söprögető játék is. Idősebb táborozóink kipróbálhatják majd az íjászatra épülő, de teljesen biztonságos – viszont annál izgalmasabb – sportos játékot az „Archery tag”-et, fiatalabb csoportjaink pedig biztosan nagyon fogják élvezni Kalandpark csúszdát, amely egy csúszdában végződő felfújt akadálypályát takar. A hangulatos esti strand sem maradhat el, a pörgős délután után mindenkinek jól fog esni a meghitt és családias esti fürdőzés a Balaton hullámai között.

Csütörtökön az órák után az egész délután heti sztárjainkról, a szuperhősökről fog szólni. A Szuperhős napon a Marvel és a DC képregények által életre keltett különleges képességgel rendelkező karakterek által inspirált állomások lesznek felállítva, ahol különböző feladatokat, kézműves tárgyakat és izgalmas rejtvényeket lehet majd elkészíteni és megoldani. A nap megkoronázásaként pedig újból ellátogat hozzánk a Mozgó Mozi, hogy 6 méteres mozivásznukon, mozi minőségű hang- és képtechnikával, 3D-ben levetítsék táborozóinknak az új Pókember: Hazatérés című filmet, a magyarországi premier után csupán két héttel. Táborozóink így az elsők között lehetnek részesei New York megmentésének, és mindezt friss pop-cornnal a kezükben tehetik majd meg.

Pénteken a csoportok egy-egy saját videoklipet forgatnak majd egy általuk kiválasztott zeneszámra a Klipek versenyének keretein belül, ahol rendkívül ötletes alkotások születnek évről-évre. A turnus lezárásaként egy záróbulival intünk búcsút az együtt töltött vidám hétnek. A szombat délelőtt kicsit szomorkásan, de mégis mosolygósan fog telni, díjkiosztással, fotóvetítéssel és búcsúzkodással, várva a következő tábort.

Visszaugrás a navigációhoz