term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:16607
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Az 1. Hét programja: az Európa-bajnokság hete

Az 1. Hét programja: az Európa-bajnokság hete

Első turnusunkban aquaparkkal, buborékfocival és lip dub videoklip-forgatással indítjuk be a nyarat, majd a Funside EB-vel ünnepeljük meg a Futball Európa-bajnokság végét!

A 2016-os Funside Balaton tábor július 3-án indul, egy Európa-bajnokság tematikájú, pörgős héttel. A megszokott hangulat és a jó idő mellett rendkívül sok régi és új program is megrendezésre kerül az első héten. A hetet egy hatalmas buborékfoci derbivel indítjuk el, mely után jól fognak esni a Balaton hűsítő hullámai. Utána levezetésképpen a már jól ismert Road Challange programunkon versenyezhetnek egymással a csapatok.

Első turnusunk egyben a 2016-os UEFA Európa-bajnokság utolsó hetével is egybeesik, így többféle különleges programmal is készülünk erre az alkalomra. Szerdán és csütörtökön az EB elődöntők meccsei lesznek élőben levetítve, fakultatív részvétellel. A hét folyamán megrendezzük saját, házi Európa-bajnokságunkat is, amire csapatok nevezhetnek, a döntőre pedig több meglepetéssel is készülünk! Emellett pedig lesz még különleges, európai országok témái köré épülő játék estünk is.

Táborunk egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő délutáni programja az Aquapark idén az első, harmadik és ötödik héten is a program része lesz, tehát aki az első hétre jelentkezik, az mér egyből belevetheti magát a felhőtlen csúszdázás és jókedv világába. A 2015-ös évhez hasonlóan, idén is forgatunk majd egy Lip Dub videót, és elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy ez az egyik legkedvesebb élményünk tavalyról, hiszen amikor sok-sok kreatív ötlet és a Funside életérzés találkozik, akkor abból csak nagyon szuper dolgok sülhetnek ki.

Visszatérő táborozóink már tudhatják, hogy a Fordított nap keretein belül a délután folyamán egy a választott foglalkozásuktól eltérőt választva kicsit belekóstolhatnak egy másik óra lefolyásába, talán kedvet kapva hozzá, hogy a következő turnusban már azt válasszák. A szombati nap a megszokott táborzáróval, fotóvetítéssel, pakolással és könnyes búcsúzással fog eltelni, várva a következő turnus kezdetét.

Visszaugrás a navigációhoz