Funside Budapest jelentkezési lap

Funside Budapest jelentkezés 2017

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet 2017. február 15-től (ezen az oldalon lejjebb).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően legkésőbb 2 munkanapon küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket kollégáink minden esetben személyesen is átnézik). A befizetéshez szükséges információkat szintén a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk négy hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet az online jelentkezési lap visszaigazolását követően, ez idő alatt (de mindenképpen legkésőbb az adott turnus előtt 8 nappal) kell a tábor díját befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy továbbra is fenntartsuk a helyet.

Jelentkezési határidő

Táborainkra a helyeket jelentkezési sorrendben töltjük fel. Sok esetben egy tábor akkor telik be, amikor az adott turnusra meghatározott összes férőhely elfogy. Vannak azonban olyan órák is, amelyekre csak korlátozott számú táborozót tudunk fogadni – ilyen például a programozás – így ezek várhatóan korán betelnek majd. A helyet már a jelentkezési lap beérkezését követően befoglaljuk, ezért érdemes azt minél előbb elküldeni!

Várólista

2017-es táborunkra minden hely betelt! Várólista jelentkezés még korlátozott ideig az összes turnusra elérhető az alábbi űrlapon (ebben az esetben a “Megjegyzés” rovatba érdemes beírni az összes turnust, illetve foglalkozást, amelyet szívesen választanának)!

Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat

A jelentkezéshez kötelező a Házirend és a Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A Házirend elolvasható itt, a Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elolvasható itt.

 

Funside Budapest várólista jelentkezési lap 2017

Amennyiben nem jelenik meg a jelentkezési lap, kattintson ide!

A jelentkezés 2017-es táborainkra lezárult! A jelentkezés 2018-as táborainkra február közepén indul! Ha nem szeretne lemaradni, iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy kövessen minket a Facebook-on!