Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Funside Balaton jelentkezés 2018

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Funside Balaton jelentkezés 2018

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet 2018. február 21-től (ezen az oldalon lejjebb). Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre; a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott táborra. Amikor egy tábor vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg. Fontos: a jelentkezési lapon a foglalkozások kiválasztásánál (egy adott héten belül) a foglalkozások sorrendje mindegy – ha pl. angol és tenisz kombinációt szeretnének, mindegy, hogy melyiket írják elsőnek és melyiket másodiknak (az a végső sorrendet nem befolyásolja).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően 2 munkanapon belül* küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi). A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk hat hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet az online jelentkezési lap visszaigazolását követően, ez idő alatt kell a tábor díját vagy annak első részletét befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy továbbra is fenntartsuk a helyet.

* A jelentkezési időszak első napjaiban érkezett nagyszámú jelentkezés miatt a visszaigazolás az első napokban több időt is igénybe vehet. Előre is köszönjük türelmüket!

Van-e még szabad hely?

Az eddig betelt foglalkozások és turnusok listája itt látható! (Amennyiben olyan foglalkozásra vagy turnusra jelentkeznek, amelyik már betelt, úgy helyette igyekszünk felajánlani másik választást, vagy pedig várólistás helyet tudunk biztosítani.)

Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat

A jelentkezéshez kötelező a Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A Házirend elolvasható itt, a Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat pedig elolvasható itt.

 

Funside Balaton jelentkezési lap 2018

Amennyiben nem jelenik meg a jelentkezési lap, kattintson ide!

 Visszaugrás a navigációhoz