Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Funside Balaton jelentkezés 2017

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Funside Balaton jelentkezés 2017

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet 2017. február 15-től (ezen az oldalon lejjebb).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően legkésőbb 2 munkanapon küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket kollégáink minden esetben személyesen is átnézik). A befizetéshez szükséges információkat szintén a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk kettő hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet az online jelentkezési lap visszaigazolását követően, ez idő alatt kell a tábor díját vagy annak első részletét befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy továbbra is fenntartsuk a helyet.

Jelentkezési határidő

Táborainkra a helyeket jelentkezési sorrendben töltjük fel. Sok esetben egy tábor akkor telik be, amikor az adott turnusra meghatározott összes férőhely elfogy. Vannak azonban olyan órák is, amelyekre csak korlátozott számú táborozót tudunk fogadni – ilyen például az anyanyelvi angol vagy a szörf – így ezek általában korán betelnek. Helyedet már a jelentkezési lap beérkezését követően befoglaljuk, ezért érdemes azt minél előbb elküldeni!

Várólista

2017-es táborunkra minden hely betelt! Várólista jelentkezés még korlátozott ideig az összes turnusra elérhető az alábbi űrlapon (ebben az esetben a “Megjegyzés” rovatba érdemes beírni az összes turnust, illetve foglalkozást, amelyet szívesen választanának)!

Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat

A jelentkezéshez kötelező a Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A Házirend elolvasható itt, a Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat pedig elolvasható itt.

 

Funside Balaton jelentkezési lap 2017

Amennyiben nem jelenik meg a jelentkezési lap, kattintson ide!

A jelentkezés 2017-es táborainkra lezárult! A jelentkezés 2018-as táborainkra február közepén indul! Ha nem szeretne lemaradni, iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy kövessen minket a Facebook-on!

Visszaugrás a navigációhoz