Pop-rock zenetábor

Töltsd velünk a nyarad Magyarország legmenőbb zenetáborában, ahol megtanulhatod, mekkora öröm rejlik az együttzenélésben, és ahol egy igazi banda tagja lehetsz. Mindez a Balaton partján, izgalmas délutáni programokkal fűszerezve.

Alapinformációk

Tábor típusa: Ottalvós nyári tábor
Foglalkozás nyelve: Magyar és angol Bővebben...
Turnusok: 4-5. turnusokban Bővebben...
Helyszín: Balatongyörök, Ifitábor Bővebben...
Korhatár: 10-17 éves korig Bővebben...
Oktatás: 4-8 fős csoportokban
Programok: 8 fős csoportokban Bővebben...
Gyermek-tanár arány: 5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben...
Étkezés: Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben...
Utalványok: SZÉP kártya felhasználható Bővebben...
Jelentkezés menete: Online vagy budapesti központunkban Bővebben...

Oktatás

Magyarországon rengeteg gyermek tanul valamilyen hangszeren játszani, de sokan ezt egyénileg teszik és így nincs alkalmuk másokkal együtt játszani. Mi, a Funside Balaton pop-rock zenetáborban szeretnénk egy új látásmódot adni táborozóinknak: fő irányelvünk az „együttzenélés” megkedveltetése a gyerekekkel. Igazi menő bandákat szeretnénk alkotni a különböző hangszereken játszó táborozóinkból, hogy megismerhessék milyen, amikor az általuk játszott dallam kiegészül mások által megszólaltatott hangszerekkel, és közösen adják elő a kiválasztott dalt. A foglakozások csoportosan zajlanak, ritmusgyakorlatokkal, a saját szólamok kidolgozásával és igazi közösségi élmények szerzésével. A hét folyamán egy rövid fellépésre is készülünk, amelyet vállalkozó kedvű táborozóink színpadon előadhatnak az egész Funside Balaton tábor előtt, az adott tábori hét végén.

Tanáraink hivatásos zenészek és zenetanárok; programvezetőnk multi-instrumentalista, aki számos hangszeren játszik és oktat egy neves budapesti stúdióban. Természetesen az egész tábor számára szervezett délutáni programokból - mint például az aquapark vagy Funside Vidámpark - a zene rajongói sem maradnak ki, viszont a délutáni szabadidőben zenetanárunk minden lelkes kis zenészt vár majd egy-egy fakultatív különórákra is, hogy mindenki a saját tudásának, saját hangszerének megfelelő oktatásban részesüljön. A zenetáborhoz előképzettség szükséges: legalább két éves képzettség egy hangszeren, valamint előny a készségszerű kottaolvasás is!

A zenetábor napi 4 órás (összesen heti 20 órás) intenzív képzés, ezért más Funside Balaton táborral nem kombinálható.

Videók a zenetáborból

2014-es és 2013-as táborunkban összesen 7 db videót készítettünk, amelyeken a zenetáboros csoportjaink olyan dalokat adnak elő, mint a Sweet Home Alabama, a Someone Like You vagy a Hallelujah. Lejjebb megtekinthetőek ezek a videók egymás után (amikor az egyik videó véget ér, a következő automatikusan betöltődik), vagy ide kattintva válogathatsz is a videók között! (2015-ö és 2016-os videók hamarosan!)

Délutáni és esti programok 2017-ben

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...
AquaparkAquaparkVidámparkFunside VidámparkFényjátékFényjáték
VilágrekordokRekordokbeachBeach PartybeachVízifoci
Szuperhősök Nap (új)Csapatok ViadalaVarázslóiskola (új)
beachLip Dub videoklip-forgatásBalatonBalatonBővebben a délutáni és esti programokról

  • Jelentkezés

    Jelentkezési határidő: minden táborunkra csak korlátozott számban érhetőek el helyek, amelyeket jelentkezési sorrendben töltünk fel. Jelentkezz minél korábban, hogy biztosítsd a helyedet a választott táborban! A jelentkezés 2017. február 15-én, szerdán indul.
  • Ár:
    89.000 Ft
    Bővebben az árakról és utalványokról...