Szörftábor

Tanulj meg szörfözni a Funside Balaton nemzetközi nyári táborban! Délelőttönként vegyél részt szörf és más órákon, délután pedig várnak a legjobb programok: aquapark, Funside vidámpark és még sok más!

Alapinformációk

Tábor típusa: Ottalvós nyári tábor
Foglalkozás nyelve: Magyar és angol Bővebben...
Turnusok: 1-5. turnusokban Bővebben...
Helyszín: Balatongyörök, Ifitábor Bővebben...
Korhatár: 9-17 éves korig Bővebben...
Oktatás: 5-10 fős csoportokban
Programok: 8 fős csoportokban Bővebben...
Gyermek-tanár arány: 5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben...
Étkezés: Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben...
Utalványok: SZÉP kártya felhasználható Bővebben...
Jelentkezés menete: Online vagy budapesti központunkban Bővebben...

Oktatás

2017-ben már ötödik alkalommal dolgozik együtt táborunkkal a hatszoros olimpikon, valamint világbajnoki bronzérmes szörföző Gádorfalvi Áron, így idén is az ő csapata biztosítja a szörfoktatást táborozóink számára. A Funside Balaton szörftáborban hétfőtől péntekig délelőttönként 120 perc windsurf foglalkozás vár rád. Ha kezdő vagy, az első napon szárazföldi szimulációval és vízi egyensúly-gyakorlatokkal kezdesz majd, a második napon pedig már jó eséllyel önállóan állsz majd a deszkán. Nem sokkal ezután haladni és fordulni is megtanulhatsz majd. Haladóbb táborozók jelentkezését is szívesen látjuk: vannak táborozóink, akik már negyedik éve járnak vissza hozzánk szörfözni, velük tudásuknak megfelelően foglalkoznak oktatóink.

Az oktatást a táborhoz legközelebb fekvő partszakaszon tartjuk. A foglalkozásokhoz teljes szörffelszerelést biztosítunk, hűvösebb időben pedig igény szerint neoprén ruhát is kérhetsz. Az oktatás során kötelező a mentőmellény viselete (mi biztosítjuk), valamint a szörfórákra csak mélyvíz-biztos úszástudással rendelkező táborozók jelentkezését tudjuk fogadni. Ha nem elég a rövid turnus 10 órás szörftanfolyama, gyere kéthetes hosszú turnusra és 20 órát kapsz! A délelőtt második 120 perces blokkjára választhatsz a szörf mellé egy második témát is a Funside Balaton többi tábora közül: igény szerint heti 10 óra angol, német, sport, tenisz vagy tánc is jár a szörffoglalkozások mellé. Délután pedig rengeteg izgalmas szabadidős programon vehetsz részt... olvass tovább és miden kiderül!

Videó a szörf foglalkozásokról

Délutáni és esti programok 2017-ben

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...
AquaparkAquaparkVidámparkFunside VidámparkFényjátékFényjáték
VilágrekordokRekordokbeachBeach PartybeachVízifoci
Szuperhősök Nap (új)Csapatok ViadalaVarázslóiskola (új)
beachLip Dub videoklip-forgatásBalatonBalatonBővebben a délutáni és esti programokról

  • Jelentkezés

    Jelentkezési határidő: minden táborunkra csak korlátozott számban érhetőek el helyek, amelyeket jelentkezési sorrendben töltünk fel. Jelentkezz minél korábban, hogy biztosítsd a helyedet a választott táborban! A jelentkezés 2017. február 15-én, szerdán indul.
  • Ár:
    101.000 Ft
    Bővebben az árakról és utalványokról...