Német tábor

Tanulj németül velünk a Funside Balaton német táborban a Balaton partján, vidám órákon és jó társaságban! Választhatsz a német nyelv mellé egy második foglalkozást is 20 különböző táborunkból és próbáld ki fantasztikus délutáni programjainkat is!

Alapinformációk

Tábor típusa: Ottalvós nyári tábor
Foglalkozás nyelve: Német Bővebben...
Turnusok: 2-5. turnusokban Bővebben...
Helyszín: Balatongyörök, Ifitábor Bővebben...
Korhatár: 7-17 éves korig Bővebben...
Oktatás: 4-8 fős csoportokban
Programok: 8 fős csoportokban Bővebben...
Gyermek-tanár arány: 5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben...
Étkezés: Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben...
Utalványok: SZÉP kártya felhasználható Bővebben...
Jelentkezés menete: Online vagy budapesti központunkban Bővebben...

Oktatás

Készülj velünk a sulira vagy fejleszd tovább a tudásodat nálunk: a Funside Balaton német táborban kreatív és érdekes órákon, kis létszámú csoportokban, hétfőtől péntekig délelőttönként 2 db 120 perces foglalkozáson tartjuk a németórákat. Mindez egy hét alatt 20 órás, egy kéthetes hosszú turnusban pedig egy 40 órás tanfolyamnak felel meg. Minden héten új tananyaggal készülünk, valamint minden turnusban fogadunk különböző szintű és tudású táborozókat, a kezdőktől a haladókig. Az utolsó órán egy állomásos játékba oltott teszt, egy ún. "Stationarbeit" során mérjük fel a hét során elsajátított tudást, amelynek eredményeiről a szülők is tájékozódhatnak tanári értékelőlapunk révén.

Saját fejlesztésű, projekt-alapú tananyagunk révén az órai munkához szükséges szakmai anyagokat mi biztosítjuk. A német nyelvi foglalkozás kombinációban is választható, azaz napi 120 percben, mellé pedig a második 120 perces blokkra valami más, mint például tánc, sport vagy tenisz is társítható (a lehetséges kombinációk teljes listája lejjebb található.) A német órákon kívül, minden délután és este valamilyen izgalmas szabadidős program is vár rád, úgy mint a fényjáték, az aquapark vagy a vízifoci (bővebben lejjebb)!

Délutáni és esti programok 2017-ben

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...
AquaparkAquaparkVidámparkFunside VidámparkFényjátékFényjáték
VilágrekordokRekordokbeachBeach PartybeachVízifoci
Szuperhősök Nap (új)Csapatok ViadalaVarázslóiskola (új)
beachLip Dub videoklip-forgatásBalatonBalatonBővebben a délutáni és esti programokról

 

  • Jelentkezés

    Jelentkezési határidő: minden táborunkra csak korlátozott számban érhetőek el helyek, amelyeket jelentkezési sorrendben töltünk fel. Jelentkezz minél korábban, hogy biztosítsd a helyedet a választott táborban! A jelentkezés 2017. február 15-én, szerdán indul.
  • Ár:
    79.000 Ft
    Bővebben az árakról és utalványokról...