Magyar mint idegen nyelv tábor

A Funside Balaton nemzetközi nyári táborban sok külföldi, valamint magyar származású, de külföldön élő gyermek is megfordul, ezért a magyar táborban a nyelv színvonalas oktatása mellett a kultúra megismertetésére is nagy figyelmet fordítunk.

Alapinformációk

Tábor típusa: Ottalvós nyári tábor
Foglalkozás nyelve: Magyar Bővebben...
Turnusok: 1-5. turnusokban Bővebben...
Helyszín: Balatongyörök, Ifitábor Bővebben...
Korhatár: 7-17 éves korig Bővebben...
Oktatás: 4-8 fős csoportokban
Programok: 8 fős csoportokban Bővebben...
Gyermek-tanár arány: 5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben...
Étkezés: Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben...
Utalványok: SZÉP kártya felhasználható Bővebben...
Jelentkezés menete: Online vagy budapesti központunkban Bővebben...

Oktatás

A Funside Balaton nyári táborokban mindig nemzetközi a csapat: az elmúlt években több mint két tucat országot képviseltek táborozóink! Gyakran keresnek minket külföldön élő magyar családok vagy magyar gyökerekkel rendelkező, de magyarul nem beszélő fiatalok. Magyar mint idegen nyelv óráink nekik szólnak és a megszokott Funside minőséget képviselik. Tanári karunk jól beszél angolul, így akkor se leszel elveszve, ha csak egészen kicsit beszélsz magyarul! Minden héten indul kezdő csoport is. A turnust szintfelméréssel kezdjük, majd a foglalkozásokon gyakorlatias és interaktív feladatokkal dolgozunk, amelyek a nyelven kívül a magyar kultúrába is betekintést engednek.

Más magyar táborainkFunside magyar tábor Budapesten

Saját fejlesztésű, projekt-alapú tananyagunk révén az órai munkához szükséges szakmai anyagokat mi biztosítjuk. A turnusvégi tanári értékelőlap révén szüleid is értesülhetnek arról, hogyan fejlődtél a hét folyamán. Magyar táborunkban délelőttönként 2 db 120 perces kiscsoportos nyelvóra vár, amelyet kifejezetten a magyar mint idegen nyelv oktatására képzett, lelkes tanárokkal, jó hangulatban, alacsony létszámú (4-8 fős) csoportokban végzünk. Magyar táborunk esetében is nagyon népszerű a Funside egyedi kombinációs rendszere, amely lehetővé teszi, hogy az egyik 120 perces blokkot elcserélhetsd egy másik tantárgyra, mint például a sport, a tenisz vagy a tánc, így heti 10-10 órában kétféle programot is kipróbálhatsz (bővebben a lehetséges kombinációkról lejjebb)! Az órákon kívül, minden délután és este valamilyen izgalmas szabadidős program is vár rád, a választék hatalmas (bővebben lejjebb)!

Délutáni és esti programok 2017-ben

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...
AquaparkAquaparkVidámparkFunside VidámparkFényjátékFényjáték
VilágrekordokRekordokbeachBeach PartybeachVízifoci
Szuperhősök Nap (új)Csapatok ViadalaVarázslóiskola (új)
beachLip Dub videoklip-forgatásBalatonBalatonBővebben a délutáni és esti programokról

  • Jelentkezés

    Jelentkezési határidő: minden táborunkra csak korlátozott számban érhetőek el helyek, amelyeket jelentkezési sorrendben töltünk fel. Jelentkezz minél korábban, hogy biztosítsd a helyedet a választott táborban! A jelentkezés 2017. február 15-én, szerdán indul.
  • Ár:
    79.000 Ft
    Bővebben az árakról és utalványokról...