A Funside-ról

A Funside Csapat 2007 óta foglalkozik gyermekek szórakoztatásával, animálásával. Célunk olyan profi, igényes élmény nyújtása gyerekeknek, amely biztonságos környezetben, megfelelő felügyelet mellett, felszabadult szórakozást nyújt.

Fő profilunk a rendezvényszervezésben gyerekek táboroztatása, családi szórakoztató napok szervezése, Mikulás, Karácsonyi Party, Farsangi fesztivál, Gyerek Nap, nagyobbak számára Tini disco-k szervezése.

Minden ötletet megvalósítunk, legyen az egy imádott fellépő, műsor, tánc, bohóc, bűvész, különleges sportok, vetélkedők, kézműves programok, arcfestés, bármilyen világot képesek vagyunk létrehozni.
Újabb és újabb különleges programok sorát vonultatjuk fel, hogy minden rendezvény egyéni és utánozhatatlan legyen. Rendezvényeinket mindig a legnagyobb körültekintéssel, a megrendelő igényeire szabva tervezzük meg.

Profi, évek óta összeszokott csapattal dolgozunk, amely biztosítja, hogy zökkenőmentesen, hibátlan lebonyolítással teljenek rendezvényeink. Csapatunk tagjai kreatív rendezvényszervezők, akik az ügyfelek igényeinek megfelelően, minden részletet kidolgozva tervezik, szervezik, és bonyolítják le a különböző eseményeket. A gyermekek szórakozását gyakorlott fiatal animátoraink, sportfoglalkozásainkat fiatal sportedzőink biztosítják.

Küldetésünk

A Funside Csapat célja olyan program nyújtása, mely egyszerre szórakoztató, hasznos és közösségi élményekkel teli; amelyre évekkel később, felnőttként is örömmel gondol vissza minden táborozónk.

A Funside rövid története (2007-2011)

A Funside Angol-Tenisz Tábort 2007-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy valódi tábori élményt nyújtsunk azoknak, akik napközis tábort választanak a nyári szünetben. A szülőktől nem messze, Budapesten, zöld környezetben igazi tábori hangulat volt és a kis közösségünk egyre csak nőtt. Az első négy nyár alatt kilenc országból közel 300 gyermek töltött el a Funside napközis táborában csaknem 500 hetet.

A csapat másik régi álma is megvalósult 2011-ben: első alkalommal rendeztünk ottalvós tábort a Balatonon! Hosszas keresés után találtuk meg a tökéletes helyszínt, ahol gyönyörű környezetben szinte minden sport űzésére van lehetőség, amit csak nyári táborban elképzelni lehet! A napközis táborból sok ötletünket hoztuk magunkkal a bentlakásos programok megtervezésekor: továbbra is kizárólag kis csoportokban, képzett oktatók összeszokott csapatával és szórakoztató tanulással valósítunk meg mindent, aminek csak nekilátunk. Az ottalvós táborban is éppúgy fontosnak tartjuk, hogy kombinálni lehessen a programokat csakúgy, mint az Angol-Tenisz Napközis Táborban. Legyen akár Német-Tenisz, Lovaglás-Angol vagy Sport-Német a választott tábor, a gazdag programok biztosítják az aktív kikapcsolódást: a tábor legyen hasznos, de sose legyen iskolapad!

Bár 2011-ben sikerült megvalósítani minden programot – legyen az nyelvek vagy sport –, ami egy táborban elengedhetetlen, már most tele vagyunk ötletekkel, hogy 2012-ben még tovább bővíthessük programjaink körét…

A Funside táborok 6 alappillére

1. Kombinálás: vegyes programokkal és interaktív tanítási stílusunkkal törekszünk rá, hogy ne csak elmélyítsük a táborozó tudását az adott témában, hanem hogy meg is hozzuk a kedvét a tanuláshoz. 2007-ben elsők között indítottunk kombinált angol-tenisz tábort, amelynek sikere azóta is – a kínálat növekedése mellett – alapvetően meghatározza táborunk filozófiáját.

2. Választék: törekszünk rá, hogy a programok lehető legnagyobb választékát nyújtsuk, köztük olyan táborkombinációkat is lehetővé téve, amelyekben a szülő és a gyermek akarata egyszerre érvényesülhet. 2012-re már 16 táborunk több mint 40 féle kombinációja választható – és mi akkor leszünk legboldogabbak, ha ez a szám csak tovább növekszik a jövőben.

3. Csapatszellem: nem sajnáljuk az időt arra, hogy megtaláljuk a legjobb tanárokat, akikkel több nyáron átívelő kapcsolatra törekszünk, így táborozóink ismerős arcokkal és jól felkészült oktatókkal találkozhatnak minden évben. Ők a Funside egyik legnagyobb erőssége – büszkék vagyunk rájuk!

4. Tervezés: semmit nem bízunk a véletlenre és minden programunkat a lehető legalaposabb tervezéssel szervezzük meg – táboraink előkészülete már szeptemberben megkezdődik és 12 hónap alatt sosem áll le.

5. Figyelem: alacsony csoportlétszámokkal minden táborunkban lehetővé tesszük, hogy az összes táborozónk megfelelő figyelmet kapjon. Mi sem lehetünk boldogak, ha van olyan gyermek aki rosszul vagy egyedül érzi magát nálunk – mi mindent megteszünk, hogy a bánatot ne csak észrevegyük, hanem el is űzzük.

6. Élmények: igyekszünk megtalálni a legizgalmasabb programokat és – elsősorban balatoni táborainkban, ahol nagyobb táborszervezőink mozgástere – igyekszünk elhozni olyan dolgokat, amelyekre nem számíthatunk egy átlagos táborban. Mindezt azért, hogy igazi élmény lehessen a vakáció!

Honnan érkeznek táborozóink?

2013-ban több mint 25 nemzetiséget képviseltek a Funside Balaton és Funside Budapest táborozói. A lenti interaktív térképen megnézheted honnan érkeztek hozzánk és amint egy új ország képviselője is érkezik, mi frissítjük majd a térképet!

Pin It